KUNNGJØRINGER SØNDAG 19. MARS 2017

tn_IMG_2813 (2)- Førstkommende tirsdag, 21. mars, blir det et foredrag i Katolsk Forum ved Henning Laugerud, førsteamanuensis i kunsthistorie ved Universitetet i Bergen. Tittelen er “Reformasjonen: den største katastrofe i norsk historie?” Foredraget finner sted i skolens personalrom kl. 19:45.

– Alle som utfører militærtjeneste inviteres med til den 59. internasjonale militærvalfart til Lourdes i Syd-Frankrike. Avreise fra Oslo mandag 15.mai og retur til Oslo torsdag 25.mai 2017. For mer informasjon kontakt pater Tao. Påmelding til Norges unge katolikker: nuk@nuk.no og fristen er 20. mars.

-Fader Godwin Adahada kommer til menigheten hver 4. helg i måneden for å betjene engelsktalende afrikanere. Det blir anledning til sakramentstilbedelse på lørdag kl. 15.30 i kapellet over venstre sideskip (med inngang fra menighetskontoret) og en sammenkomst kl. 16.30 i Birgittakjelleren (før engelsk messe på søndagen).

– På fredagens konsert kl. 17, spiller Iver Kleive på vårt fantastiske nye orgel.

– I fastetiden blir det mulighet for skriftemål i St. Paul kirke på søndager før høymessen, kl. 10.45-11.15 og før engelsk messe, kl. 17.45-18.15.

————————————————————————————-

(I høymessen:) Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i krypten.