Flores de Mayo

tn_IMG_4246En stor gruppe samlet seg for å feire Flores de Mayo i St. Paul kirke i år. Først var det prosesjon med rosenkransbønn og sang fra kirken og bort til Lille Lungegårdsvann og tilbake igjen. Prosesjonen ble avsluttet med mer bønn i kirken. Etterpå var det messe. Siden det var nøyaktig 100 år siden første gang Maria åpenbarte seg for barna i Fatima snakket p. Johan om dette i prekenen sin. Etter messen gikk forsamlingen over i gymsalen der det ble servert mye og god mat. Her var det også flinke unge sangere og en stor utlodning med flotte premier.

Her kommer noen bilder fra dagen:

tn_IMG_4139tn_IMG_4171

Ave Maria

Ave Maria

tn_IMG_4263

Belle på 5 år sang Ave Maria

Belle på 5 år sang Ave Maria

Englekoret

Englekoret

Flesteparten av dagens sagalas samlet i gymsalen.

Flesteparten av dagens sagalas samlet i gymsalen.

Melvin Ismeralde synger

Melvin Ismeralde synger