Vakker og variert sommerkonsert

Lørdag 10. juni fant mange veien til St. Paul korets sommerkonsert. Det var både aspirantkor, barnekor, solister og selvfølgelig hovedkoret i St. Paul kirke. Det var både folketoner, gospel, musikk av Schubert og Vivaldi, samt moderne komponister som John Dove som koret framførte til stor applaus. Som vanlig på St. Paul korets konserter var det noe for alle, og alle store og små var velkommen. Publikum hadde også anledning til å si takk til barnekorets dirigent Isabella …. og synge bursdagssangen for dirigent og kantor Amund Dahlen som fylte 60 år ikke så lenge siden. Vi takker alle korene og solister for en flott opplevelse og ser frem til kirkemusikk og konserter i høst.tn_IMG_4459

Barnekoret og aspirantkoret sammen

Barnekoret og aspirantkoret sammen

Takk til barnekordirigenten

Takk til barnekordirigenten

tn_IMG_4483 (2)

Roystan og Michael

Roystan og Michael

St. Paulkoret

St. Paulkoret

Forsinket bursdagssang for Amund

Forsinket bursdagssang for Amund