Seljumannamesse 2017

tn_IMG_4525

Seljumannamesse ble i år markert 7. juli på Selja. Den katolske menigheten i Ålesund arrangerte valfart på samme måte som de har gjort de siste årene. De samlet seg i Selje for felles reise med båt ut til Bø som er på fastlandssiden av Selja. Herfra var det prosesjon med salmesang og bønn til klosteret hvor vi feiret messe. Etter dette var det tid til å spise litt og se seg rundt. En del gikk opp til hulen hvor vi leste litaniet for Jesu Hellige Hjerte. Så ble det retur til fastlandet og det var også stopp i St. Jetmund kirke i Åheim hvor vi leste vesper.

Været er alltid litt spennende på Selja, og i år var det lite vind og oppholdsvær. Vi hadde en nydelig dag. Det var kjekt å treffe både katolikker og andre som var der denne dagen. Vi var 4 fra St. Paul  og noen fra Oslo i tillegg til dem fra Ålesund. Det anbefales å ta turen neste år for de som ikke har vært der enda, Selja er en nydelig plass!

Prosesjonen starter fra Bø
Prosesjonen starter fra Bø
« 1 of 10 »