KUNNGJØRINGER SØNDAG 10. SEPTEMBER 2017

Kosciol

– I anledning 100-års dagen for Mariaåpenbaringene i Fatima ønsker Moder Teresa-søstrene å låne bort statuer av Vår frue av Fatima for en periode på 2 uker. Ta gjerne kontakt med søstrene på telefon 55215970.

 

– Studentgruppen Fides har startet opp igjen i Birgittakjelleren etter engelskmessene kl. 18 på søndager. De inviterer alle studenter og unge voksne mellom 18-35 år.

 

– Nytt ekteskapskurs i høst går fra 30. oktober kl. 18.30 til 21.00 og fem mandager fremover. Alle som vil gifte seg katolsk må delta på ekteskapskurset. Påmelding til menighetskontoret.

 

– Vi tar nå i bruk VIPPS som betalingsmåte i kirken. Se informasjon bak i kirken og i benkeradene.

 

– Neste helg begynner Sykkel-VM her i Bergen. Store deler av byen vil være avsperret, i hvert fall for biltrafikk. Vi holder messer som vanlig både i St. Paul kirke og på Marias Minde. Fordi det kan være vanskelig å komme til kirken, må de som skal til messe planlegge hvilken vei de skal ta, hvor de evt. kan parkere bilen og hvor lang tid de trenger for å komme til kirken.

 

– Vi vil trenge ekstra vakter og andre hjelpere i tiden rundt VM. Det handler om å holde orden rundt kirken når veldig mange mennesker ferdes i området. De som ønsker å hjelpe med dette bes ta kontakt med menighetskontoret.

————————————————————-

(I høymessen) – Etter høymessen kl. 11 er det kirkekaffe i krypten. Det er nytt med eget ungdomsbord innerst i lokalet. Alle er hjertelig velkommen.