KUNNGJØRINGER SØNDAG 17. SEPTEMBER 2017

tn_IMG_2813 (2)

– I anledning 100-årsdagen for Mariaåpenbaringene i Fatima inviterer Moder Teresa-søstrene de troende til å motta pilgrimstatuen av Vår Frue av Fatima for en periode på 2 uker. Ta gjerne kontakt med søstrene.

 

-Det blir VM-konserter hver kveld i St. Paul kirke kl. 21 t.o.m. lørdag 23.september.

 

-Neste lørdag blir det tilbedelse i kirken kl. 19.

 

– Vi vil trenge ekstra vakter og andre hjelpere i tiden under VM. Det handler om å holde orden rundt kirken når veldig mange mennesker ferdes i området. De som ønsker å hjelpe med dette bes ta kontakt med menighetskontoret.

 

-Vi minner om Katolsk Forum den 26. september: Foredrag ved legkarmelitt Anne Samuelsen:  “Avila- Fatima: En pilegrimsreise i Karmels tegn? – Blikk på visjoner og åpenbaringer sett fra et karmelittisk perspektiv.” Alle er hjertelig velkommen på personalrommet på St Paul skole kl. 19.45. Inngangspenger kr 30,-

 

– Vi har nå tatt i bruk VIPPS som betalingsmåte i kirken. Se informasjon bak i kirken og i benkeradene.

————————————————————-

(I høymessen) - Etter høymessen kl. 11 er det kirkekaffe i krypten. Det er nytt med eget ungdomsbord innerst i lokalet. Alle er hjertelig velkommen.