Pilegrimstid

avila-fatima-via_plasenciaMenighetens pilegrimstur ti Ávila og Fàtima begynner  i morgen – fredag 13.oktober. Pilegrimene reiser til Ávila i Spania og reiser derfra videre gjennom Estramadura og til Fàtima i Portugal. Mens flere reiser i år til Fàtima – 100 års jubileum for åpenbaringene, er Ávila mindre kjent – en by hvor to store helgene og kirkelærere bodde på 1500-tallet – Teresa av Ávila og Johannes av Korset.  Disse to helgene har stor betydning også for katolikker i dag.

Søndag 15.oktober er den hellige Teresa minnedag og den feires høytidelig i Ávila.

Til Ávila kommer samtidig studenter fra St.Paul menighet – studentgruppen Fides, mens en del av vietnamesere er i Fàtima sammen med p.Tien (tidligere kapellan i vår menighet og nå i Eikeli).

Vi ønsker alle pilegrimer “God tur” og har dem i våre bønner.