KUNNGJØRINGER SØNDAG 29. OKTOBER 2017

Kosciol

-Høstens ekteskapskurs begynner imorgen 30. oktober kl. 18.30 til 21.00 og går fem mandager fremover. Alle som vil gifte seg katolsk må delta på ekteskapskurset. Påmelding til menighetskontoret.

 

-Alle oppfordres til å delta på en økumenisk markering av forfulgte kristne på onsdag 1. november kl. 18.15. Det blir fakkeltog fra Torgallmenningen. Se oppslag på hovedtavlen.

 

– Torsdag den 2. november er Alle Sjelers dag. Da er alle messene viet bønnen for de avdøde. Man kan levere messeintensjoner til presten i sakristiet før hver messe. Man kan også levere dem på menighetskontoret frem til 2. november. Husk å skrive navn på familien som det skal bes for på konvolutten og hvilken messe navnet skal leses i.

 

– Den årlige velsignelsen av gravene, som vi har pleid å ha på Alle Sjelers Dag blir i år flyttet til Alle Helgens Søndag, den 5. november, kl. 12.30, dvs. rett etter høymessen. Vi begynner foran kapellene på Møllendal.

 

-Høstens fredagskonserter er i gang. Fredag 3. november kl. 16.45 blir det konsert med Kor e Vi og Harald Johan Holtet.

 

-Søknadsfrist til St. Paul skole er 15. november. Det gjelder opptak til 1. og 8. klasse. Vi minner om at årets 2. klasse har noen ledige plasser.

 

– Vi har nå tatt i bruk VIPPS som betalingsmåte i kirken. Se informasjon bak i kirken og i benkeradene.

 

————————————————————-

(I høymessen) – Etter høymessen kl. 11 er det kirkekaffe i krypten. Alle er hjertelig velkommen.