Pilegrimstur til Selja 9.juli 2016

Plakat Selja-page-0

Lørdag 9. juli  feirer vi Seljumannamesse, festen for St. Sunniva og hennes ledsagere. I den anledning arrangerer Vår Frue Menighet, Ålesund, en valfart til Selja. Der vil vi feire messe i klosterruinene. På hjemveien stanser vi ved St. Jetmund kirke på Åheim, Vanylven, hvor vi synger vesper.

Båten koster 220 kroner tur/retur. Dette betales på Turistkontoret i Selje før avreise. På Selja legger båten til kai to steder: Ved Bø og ved klosterruinene. De som vil gå i prosesjon (ca. 45 min) går i land på Bø; de andre går i land ved klosterruinene. Efter messen har vi litt tid ute ved klosterruinene, slik at vi kan spise vår niste og be i den hellige hulen. Man må altså ta med nistemat. Påmeldingsfrist: Onsdag 29. juni. Påmelding: alesund@katolsk.no