Ekstrem Korsvei

Ekstrem korsvei
Den polske gruppen i samarbeid med menigheten inviterer alle unge og spreke til “Ekstrem Korsvei” på fredag 23. mars (før palmesøndag). Denne korsveien blir en utfordring – man skal gå over 30 km om natten, alene eller i grupper og i stillhet. Her får alle teste seg selv og erfare både smerte og tretthet og gjennom dette overvinne egne begrensninger. Det er slitsomt, men nettopp da kan man møte Jesus som endrer våre liv. Alle deltakere får kart og meditasjonstekst til de 14 stasjonene i Korsveien.

Ekstrem Korsvei i Bergen begynner 23. mars med messe i St. Paul kirke kl. 19.00. Etter messen begynner alle å gå langs traseen på 34 km.  På grunn av snøskred ved Brushytten er ruten vår endret, (St. Paul kirke – Sandviken – Marias Minde – Stoltzen – Fløien – Starefossen- Nordnes- St. Paul kirke)

De som ønsker å delta må registrere seg her på Ekstrem Korsvei’s side for vandringen i Bergen Siden er delvis på polsk, men det går også an å finne en del informasjon på engelsk. For å registrere deg klikk på “Sign in” og fyll ut skjemaet du kommer til. For å få mest mulig engelsk her er det lurt å klikke på EN

Deretter må du velge Europa på rullegardinen med “Wybierz trasę” som overskrift.

Så kommer det opp en ny rullegardinmeny hvor du finner Bergen og Złota – Św. Pawła (St. Paul kirke) før du fyller ut personopplysninger i spalten til høyre.

Her er noen oversettelser av teksten der på polsk:
Imię – Fornavn
Nazwisko – Etternavn
Adres e-mail – epostadresse
Wiek – Alder
Płeć – Kjønn, velg mellom mężczyzna(mann) og kobieta (kvinne)
Så er det noen spørsmål før du må krysse av at du godtar betingelser. (Den tredje av disse rutene er ikke nødvendig å krysse i)
Kryss av for at du ikke er en robot.
“Wyślij”- Send inn

Ta gjerne kontakt med p. Janusz eller p. Tao for mer informasjon.
p. Janusz: epost: Janusz.Batko@katolsk.no Mobil.: 990 98 456
p. Tao: e-post: Tao.Nguyen@katolsk.no Mobil 951 08 097

Ekstrem korsvei2

Deltakere som var med i Ekstrem Korsvei i 2017