DUGNAD i Krypten og Kirken

Torsdag 4. april kom rundt 30 av menighetens ivrige medlemmer for å delta i dugnaden i Krypten og Kirken. Oppussing er nesten ferdig, våren er kommet – da er det tid til vårrengjøring!

Krypten – både storsalen, gangene, døren, toaletter og kjøkkenet – inklusiv alle skap – er ryddet og vasket.  I tillegg ble også benkene i kirken vasket. Rengjøring i Birgittakjelleren må vente til neste uke, men strikkeklubben har allerede tatt den i bruk.

Hjertelig takk til alle i dugnadsgjengen! Vi jobbet raskt og effektivt og med godt humør, selv om det mange hadde lyst å gå tur i solen heller enn jobbe i kunstig belysning i underetasjen! Dugnadsånden og dugnadstradisjon var til stede og vi avsluttet med kaffe, kaker og frukt i de nyvaskede lokalene.

De som ikke var der – det blir en ny sjanse om ikke så lenge!