“Kjærlighet og nåde”

Filmen “Kjærlighet og Nåde” blir nå mulig å se her i området. Tirsdag 23. september vises den på Magnus Barfot kino i Bergen, og fredag 26. og lørdag 27. april blir filmen vist på Odeon kino på Sotra. Filmen er på polsk og den er tekstet på engelsk.

“Kjærlighet og Nåde” er et dokudrama som handler om en polsk ordenskvinne, søster Faustina og hennes store mystiske nådegave. Filmen forteller historien om livet til Faustina. Søndag den 22. februar 1931, mens hun var stasjonert i klosteret i Płock, hadde hun en visjon på cellen sin hvor Jesus Kristus viste seg for henne og ba om at det måtte innføres en spesiell feiring av Den guddommelige barmhjertighet på søndag etter påske, og at hun skulle spre dette budskapet i hele verden.

Filmen viser ikke bare en historie, filmen viser at alt som Faustina opplevde var sannhet. Det er blitt tatt opp en rekke undersøkelser som visste at Bildet av den barmhjertige Gud som ble malt etter hennes instruksjoner, er ekte bilde av Jesus og det ligner på Likkledet i Torino. Analyser vider at Faustina har virkelig møtt Jesus. Regissøren har funnet flere kilder som bekrefter mer og mer om at Faustina er en hellig person som viste oss veien til barmhjertige Gud og gjennom hennes tro ble dette budskapet spredd over hele verden.

Link til Bergen kino hvor filmen vises 23. april finner du her.

Link til Odeon kino hvor filmen vises 26. og 27. april finner du her.