KUNNGJØRINGER SØNDAG 24. NOVEMBER 2019

Det blir julemarked lørdag 7. desember mellom kl. 14.30-17.30 på gårdsplassen utenfor kirken og i Krypten. Det blir mange fine julegaver å få kjøpt. Innslag med julesang i kirken og trompetkonsert utendørs. Overraskelser til barna!! Det blir servering av varm mat, julekaker og gløgg. Inntektene går til menigheten og adventsaksjonen.

-Bergen unge katolikker arrangerer overnattingsleir for ungdommer 7.-8. desember på St. Paul skole i forbindelse med adventsaksjonen. Brosjyre ligger bak i kirken. Påmeldingsfrist er 1. desember.

-Torsdag 28. november kl. 17 vil BUK arrangere spillkveld i krypten og all ungdom i alderen 13 år og oppover er velkommen! Det blir switchspill, kortspill og brettspill og servering av mat. Avslutning i ungdomsmessen kl. 19. 

-Kirken på Marias Minde har fått nytt lydanlegg. Hjertelig takk til Polsk gruppe som har samlet inn 65000 kr.

——————————————————————-

 (I høymessen:)– Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i krypten.