KUNNGJØRINGER SØNDAG 1. DESEMBER 2019

I advent vil det stå ministranter ved utgangen etter søndagsmessene og samle inn penger til adventsaksjonen.

-Det blir julemarked lørdag 7. desember mellom kl. 14.30-17.30 på gårdsplassen utenfor kirken. Det blir mange fine julegaver å få kjøpt. Juleverksted for store og små i krypten. Innslag med julesang i kirken og trompetkonsert utendørs. Overraskelser til barna!! Det blir servering av varm mat, julekaker og gløgg. Inntektene går til menigheten og adventsaksjonen.

-Kom og syng julesanger i kirken lørdag 7. desember kl. 15. Amund Dahlen er allsangleder og Eirik Sukke akkompagnerer. 

– På onsdag 11. desember kl. 20 er det St. Paulkorets julekonsert med julemusikk fra forskjellige land.

– «Advent på Fløien» begynner igjen i dag, 1. desember, kl. 13.15, på utsiktsplattformen på Fløien med tenning av det første lys. Kommende søndag, den 8. desember skal St. Paul Menighet delta. Man kan få billetter til Fløibanen hos sognepresten etter høymessen eller ved Fløibanen.

-Bergen unge katolikker arrangerer overnattingsleir for ungdommer 7.-8. desember på St. Paul skole i forbindelse med adventsaksjonen. Brosjyre ligger bak i kirken. Påmeldingsfristen er i dag 1. desember.

——————————————————————-

 (I høymessen:)– Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i krypten.