Patronatfest 2020 søndag 26. januar

St. Paul menighet feiret patronatfest med iver og med Pauli misjonsånd: «Gå ut og forkynn Evangeliet verden over, for hver og én som Gud har skapt!» Det er dagen vi viser vår tro og vår mangfold.

Messen ble feiret på norsk, som er vårt felles språk, men forbønnene og prosesjonen med offergaver viste en del av den kulturelle og språklige rikdommen.

Forbønner på flere språk
Prosesjon med offergavene
Prosesjon med offergavene

Takk til elevene fra St. Paul gymnas som bidro med musikk under messen, til Amund og koret og til Jens Nguyen for nydelig fiolinspill etter kommunionen.

Etter messen som ble avsluttet entusiastisk med: «Glory, glory, hallelujah!» gikk vi til gymsalen for å fortsette festen. Det var en variert program med dramatisering av Pauli omvendelse v/ 6. klasse fra St. Paul skole, flinke unge strykere, den vakre polske Mariasangen, Ceciliakoret, Dol Alois og Dom Gregor sang duett og det var felles sang på flere språk. Den filippinske sinulogdansen som brukes under feiringen av Santo Niňo gjorde et stort inntrykk. Og den chilenske dansegruppa ble mottatt med stor glede. Det var selvsagt masse god mat fra alle verdens kanter og lotteri med mange verdifulle gaver arrangert av Caritas. Konferansier David Ottersen ledet oss gjennom hele programmet med glans.

Takk til alle som bidro til årets Paulusfest!

Konferansier David Ottersen
Pauli omvendelse – spill av 6. klasse
“Czarna Madonna” – polsk Maria-sang v/Paulina
Unge strykere
Dom Alois og Dom Gregor
Filippinsk sinulogdans
Chilensk dansegruppe
Cecilia-koret
Gøy med lotteri!