KUNNGJØRINGER SØNDAG 27. MARS 2022

– De som ønsker å hjelpe dem som lider under krigen i Ukraina, kan støtte Caritas sitt arbeid i Polen og Ukraina. Man kan vippse direkte til Caritas. Se oppslag.

-Caritas Bergen har startet språkopplæring for ca. 80 ukrainske flyktninger, og har et stort behov for flere frivillige norsklærere. Om du ikke har erfaring som språklærer kan du begynne som assistent. Kurset følger et brukervennlig opplegg fra Cappelen Damm. Ta kontakt med Hroar Espeland via nettsiden til Caritas Bergen, eller v/telefon 46 67 77 75.

-St. Paul menighet inviterer til sakraments-tilbedelse for Jesu hellige hjerte i kirken natten mellom torsdag 31. mars til fredag 1. april. Oppstart etter kveldsmessen. For mer informasjon og påmelding kontakt Moder Teresa søstrene på telefonnr. 55215970. Alle er velkomne til å delta.

————————————————————-

Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i Krypten.