KUNNGJØRINGER SØNDAG 10. APRIL 2022

-Caritas Bergen har startet språkopplæring for ca. 80 ukrainske flyktninger, og har et stort behov for flere frivillige norsklærere. Om du ikke har erfaring som språklærer kan du begynne som assistent. Kurset følger et brukervennlig opplegg fra Cappelen Damm. Ta kontakt med Hroar Espeland via nettsiden til Caritas Bergen, eller v/telefon 46 67 77 75.

-Katolsk Forum inviterer til foredrag tirsdag 19. april, med tittel «Skapt sånn eller blitt sånn? Kjønnsidentitet i lys av kroppens teologi» Foredragsholder er Eirik Steenhoff, teolog, med master i bioteknologi og etikk fra St. Paul II Institutt i Washington D.C. Programmet finner sted som vanlig i skolens personalrom, kl. 19.45. Inngangspenger kr. 30. Alle er velkomne!

– Søndag 1. Mai arrangerer Marialegionen og Mor-Teresa-søstrene en Mariaprosesjon. Man går fra St. Paul Kirke kl. 15 og avslutter med en sammenkomst på Marias Minde ca. kl. 17.

————————————————————-

Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i Krypten.