Biskop Bernt fyller 70 år!

Den 12. september 2023 fyller vår biskop Bernt Eidsvig 70 år. I den anledning vil vi gjerne gi ham en gave.

Biskopen sier at han ikke ønsker noen gave til seg selv, derimot ønsker han seg en ny statue av Olav den Hellige i St. Olav domkirke i Oslo. Den nye statuen skal i enda større grad fremheve vår evige konge som helgen. Arbeidet med bestemme utforming og finne leverandør og kunstner er godt i gang, men er ikke kommet så langt at det finnes bilder eller skisser av den nye statuen.

Det er imidlertid klart at en ny statue vil koste rundt kr. 150.000, og vi er avhengig av innsamling av gaver for å realisere ønsket. Vi tror samtidig at det er mange, ja svært mange, av våre troende som setter stor pris på vår biskop og som vil bli takknemlig for anledningen til å gi ham en liten gave.

Det er flere måter å gi på for dem som vil bidra til gaven.

Du kan gi din gave på disse måtene:
  • Bruk Vipps på mobil, og gi din gave til Vipps-nummer 816885. Du blir spurt om du ønsker skatte­fradrag eller ikke.
  • Besøk giversiden for statue­inn­samlingen (klikk her), her kan du gi gaver på forskjellige måter, blant annet med kreditt­kort. Her kan du også få skatte­fradrag. Siden driftes av vår samarbeids­partner Solidus AS.
  • Sett inn et beløp på vår bankkonto 3000.15.11110. OBS: Merk giroen med “8640 Statue”, ellers kommer ikke pengene frem til riktig sted.

Takk for at du bidrar!