KUNNGJØRINGER SØNDAG 10. SEPTEMBER 2023

-Katolsk forum inviterer til høstens første samling torsdag den 14. september kl. 19.45 i skolens auditorium. Førsteamanuensis Alf Tore Hommedal vil holde foredrag med tittelen «Munkar, nonner, kannikar og ordensbrør i norsk mellomalder. Om dei norske mellomalderklostera og deira samfunnsbetydning». Inngangspenger kr. 30,- Alle er hjertelig velkomne.

-Den årlige pilegrimsvandring til Det hellige kors kirke i Fana skjer lørdag den 16. september. Prosesjon starter fra St. Paul kirke med oppmøte kl. 10.45, på Lagunen kl. 14.15 og på Stend stasjon kl. 15.15. Avsluttes med messe i Fana kirke kl. 16. For mer informasjon se oppslag på hjemmesiden; bergen.katolsk.no.

– Samme dag kl.15 blir det konsert i vår kirke. “Slipp mine fløyter fri” med Hardanger Kor-akademi og gruppen Altiplano. Inngang kr. 350.

-Vi gjør oppmerksom på at Dom Alois er blitt utsatt for bedragere som sender ut falske e-mailer i hans navn og ber om penger i form av gavekort. Det er svindel og må ikke besvares.

————————————————————-

Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i Krypten.