KUNNGJØRINGER SØNDAG 19. NOVEMBER 2023

-Caritas Bergen har stort behov for frivillige til å hjelpe med norskverksted, au pair- samlinger og andre oppgaver. Du trenger ingen spesiell erfaring eller kompetanse, og du vil arbeide sammen med en erfaren ansatt. Hvis du er interessert, ring eller tekst til 91920202 eller send en epost til info@caritasbergen.no .

-Vi minner om at barn som er døpt i utlandet ikke automatisk blir registrert i St. Paul menighet. De vil derfor ikke få tilbud om katekese. Vi ber foreldre om å fylle ut registreringsskjema på alle barn som dette måtte gjelde så snart som mulig og levere det til menighetskontoret.

-St. Paul menighet inviterer til sakraments-tilbedelse for Jesu hellige hjerte i kirken natten mellom torsdag 30. november til fredag 1. desember. Oppstart etter kveldsmessen. For mer informasjon og påmelding kontakt Moder Teresa søstrene på telefonnr. 55215970. Alle er velkomne.

————————————————————-

Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i Krypten.