KUNNGJØRINGER SØNDAG 9. JUNI 2024

– Denne helgen avholder vi menighetsrådsvalg. Alle som tilhører St. Paul menighet og er konfirmert, kan stemme ved personlig fremmøte. Ta med legitimasjon med bilde. Krypten er valglokalet og åpen lørdag, fra kl. 17 til ca. kl. 21, søndag fra kl. 8.30 til ca. kl. 21. Det er også mulig å stemme på Marias Minde før og etter messene på søndag. Velkommen til valg!

– Lørdag, 15. juni, kl. 15.00 inviterer St. Paul-koret til sommerkonsert med musikk av blant annet Grieg og Fauré. Se plakat bak i kirken.

– Søndag, 16. juni, kl. 15.00 blir det en portugisisk messe på Marias Minde med påfølgende kirkekaffe. Pater José Benedito som opprinnelig er fra Brasil, men for tiden bosatt i Trondheim, kommer og besøker St. Paul menighet denne dagen. Vi inviterer alle portugisisktalende medlemmer til å benytte seg av denne anledningen.

– Det er ledige plasser på Vestlandsleir som NUK arrangerer for barn og unge mellom 8-14 år. Se plakat og informasjonsark bak i kirken!

– Det er nå tid for å melde på barn og ungdom i alle aldre til høstens katekese.

Etter høymessen er det kirkekaffe og mulighet for å stemme ved menighetsrådsvalget.