KUNNGJØRINGER søndag 13.mars

  • Tirsdag 15. mars er det katolsk forum kl 19.45 på skolens personalrom. Tema er: “Den Katolske kirke og liberalt demokrati” v/Prof. Bernt Oftestad. Han er Professor emeritus i europeisk kulturhistorie med særlig vekt på kirkehistorie ved Det teologiske menighetsfakultet i Oslo.
  • På grunn av skolemessen i St.Paul kirke blir det ikke korsvei i Sta Sunniva kapell på Florida 15.mars.
  • Det blir ministranthelg 18.-20.mars på St. Paul skole. Ale nye og gamle ministranter er hjertelig velkommen. Helgen er for dem som har mottat eller skal motta 1.kommunion i vår. Påmeldingslapper ligger i sakristiet, og påmeldignsfrist er 16.mars.
  • Polsk gruppe vil selge «Palmer» utenfor St. Paul kirke før høymessen på Palmesøndag. Disse er bundet etter polsk tradisjon med grønt, blomster og bånd. Inntekten av salget går til Caritas.
  •  Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirke-kaffe i krypten. Legfransiskanernes bokstand er åpen