KUNNGJØRINGER SØNDAG 13. OKT 2024

– I anledning Fatimadagen i dag (søndag), vil det etter messen bli møte på personalrommet for alle som har lyst å høre og se bilder fra pilegrimsturene som menigheten hadde til Fatima i fjor og til Polen i år.

– Onsdag, 16. oktober, på minnedagen for St. Olavs dåp, blir det vesper kl. 18:30 og høymesse kl. 19:00. Vi feirer St. Olavs dåp og at det er 1000 år siden han innførte Kristenretten i Norge. Etter høymessen blir det samling og bevertning i Krypten. Alle er hjertelig velkomne.

– Menighetskontoret er stengt torsdag, 17. og fredag, 18. oktober.

– Alle som ønsker å gifte seg katolsk må gå gjennom et forberedende kurs. Høstens ekteskapskurs har oppstart mandag 21. oktober kl. 18-20 på skolens personalrom og går 4 mandager fremover. Påmelding til menighetskontoret eller til en av prestene.

– Søndag, 27. okt, kl. 15:00 blir det portugisisk messe på Marias Minde med påfølgende kirkekaffe. Før messen, fra kl.14:00 av er det mulig å skrifte på portugisisk.

– Torsdag, 31. oktober feirer vi Allehelgensaften der barn, ungdom og voksne oppfordres til å velge en bestemt helgen å kle seg ut som. Start gjerne planleggingen av kostymet nå.

–  Søknadsfrist til St. Paul skole er 15. november. Det gjelder opptak til 1. og 8. klasse.

———————————————————————

Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i Krypten.