KUNNGJØRINGER SØNDAG, 17. APRIL 2016

tn_IMG_2813 (2)– Det blir stadig vanskeligere og dyrere for menigheten å få levert kollektpengene, særlig mynter, til bankene. Vi gjør oppmerksom på at det er mulig å gi kollekt ved å bruke bankterminalen som er bak i kirken hos kirkevaktene.

– På lørdag, den 23. april kl. 16.00 er det en ny orgel-konsert i serien Ferdinands Jubelkonsert i St. Paul Kirke med elever fra orgelklubben Ferdinand og Organist/ lærer i Orgelklubben Mariko Takei.

– På Legfransiskanernes bokstand i krypten, som er åpen under kirkekaffen på søndag etter 11-messen, kan man finne kort og ikoner og forskjellige gaveartikler til førstekommunionsbarn og konfirmanter. Også på menighetskontoret finnes det et visst utvalg av slike gaveartikler.

Førstkommende tirsdag 26. april blir det et spesielt program i Katolsk Forum. Wolfgang Plagge er vår gjest. Han er organist og kantor i Asker og bærum katolske menighet på Stabekk. Han er også komponist og har et betydelig antall musikalske bidrag i den katolske salmeboken Lov Herren. Vi har invitert ham til å spille orgel til kveldsmessen i kirken kl. 19.00.  Deretter, (kl. 19.45) holder han foredrag på St. Paul skole, i personalrommet i 3 etg over temaet: “Hva er en salme?