KUNNGJØRINGER SØNDAG 8. MAI 2016

tn_IMG_2813 (2)– Byggearbeidene i kirken er nå nesten helt avsluttet. Det betyr at St. Paul Kirke igjen vil være åpen om hverdagene (sidedøren ved Maria) fra kl. 09 til kl. 15 og så igjen om kvelden fra kl. 18 til ca. 19.30.

 

– Man kan nå melde seg på ministrant-NM som er 10-14. august. Alle som går i tredje klasse og oppover kan melde seg på. Det blir satt opp ministrantøvelse for å forberede deltakerne på NM. Ta kontakt med Thu eller Uy om det er noen spørsmål.

 

– Pinseaften, lørdag den 14. mai sensasjonell konsert i St. Paul Kirke kl. 16.00. Fra Montreal i Canada kommer Jaques Boucher (orgel) og Anne Roberts (fiolin). Billetter a kr. 100,-.

 

– 2. Pinsedag, mandag den 16. mai, skal det som vanlig være økumenisk gudstjeneste på Kristkirke-tomten på Bergenhus festning kl. 12.00. Vi oppfordrer alle til å delta. Det er norsk messe i St. Paul Kirke kl. 11, så det skulle være mulig å komme ut til Kristkirketomten i tide.

 

– 17. mai i år faller på tirsdag etter Pinse. Det blir norsk messe 09 og norsk høymesse kl. 19.00.

 

– Vi minner allerede nå om Kristi Legemsfest, som er søndag den 29. mai, med høymesser i Johanneskirken og St. Paul kirke – og prosesjon fra Museumsplass til Park Hotell, John Lunds Plass og Skoleplassen.

 

————————————————————-

 (I høymessen:) I dag er alle velkommen til kirkekaffe i krypten.