Orgelkonsert i St. Paul kirke 25.juni – Otto Christian Odland

IMG_3524
VELKOMMEN TIL ORGELKONSERT  Lørdag 25.juni kl 16.00

Program

 Ch.-Marie Widor (1844-1937):Bach´s Memento

Pastorale (Allegretto), Miserere Mei Domine (Lento), Aria (Adagio), Marche du Veilleur de Nuit (Moderato), Sicilienne (Andantino,)  Mattheus-Final (Andante)

 J.S.Bach (1685-1750): Menuett i G – Preludium i C – Jesus bleibet meine freude (Magnus) 

F.Liszt (1811-1886): Präludium und Fuge über den Namen BACH

Otto Christian Odland er fra Bergen, men bor nå i Oslo med sin familie. Siden 2014 har han jobbet som domorganist i St. Olav katolske domkirke. I tillegg underviser han i liturgisk spill ved Norges musikkhøgskole.

Otto Christian Odland er utdannet fra Griegakademiet i Bergen og fra Norges musikkhøgskole i Oslo. Han avla diplomeksamen i Oslo domkirke i 2002, etter studier med Terje Winge og Kåre Nordstoga. Senere hadde han undervisning med David Sanger i England, etter å ha mottatt Statens kunstnerstipend. Han har også deltatt på mesterklasser med blant annet Jon Laukvik, Hans Fagius og Olivier Latry.

Otto Christian spiller konserter regelmessig. Siden 2006 har han vært en av ”Sølvguttenes” faste organister, og sammen med dem har han turnert i USA og en rekke europeiske land, og deltatt på radio-, TV- og CD-produksjoner. I seks år var han også organist på trompetist Ole Edvard Antonsens juleturné.