KUNNGJØRINGER SØNDAG 26. JUNI 2016

tn_IMG_2813 (2)– Fra og med 4. til 17. juli er menighetskontoret stengt på grunn av ferieavvikling.  Ved behov for prest ring tlf: 55 21 59 50 og den settes over til vakthavende prest.

– I ferietiden, juli og august, blir det en del innskrenkninger i messene i St. Paul kirke, og andakter og tilbedelse faller bort. Messene søndag kl. 13 på forskjellige språk faller bort i juli og august. Evt. unntak blir kunngjort innenfor de nasjonale gruppene.På ukedagene fortsetter messene kl. 19 som vanlig men det blir ingen tilbedelse eller rosenkrans. Mandagsmessene fortsetter som vanlig .Lørdag er messen som vanlig kl. 18, på latin eller norsk.De polske messene fortsetter som vanlig. På Marias Minde fortsetter messene som vanlig.

Lørdag 9. juli feires Seljumannamesse på Selje. St. Sunniva og hennes ledsagere er skytshelgener for Bergen og Vestlandet. Vår Frue Menighet i Ålesund arrangerer en pilegrimsreise til Selja, ledet av sogneprest O. M. Stamnestrø. Troende fra andre menigheter er hjertelig invitert til å slutte seg til dem. 11.30 går det båt til Selja. 11.45 Prosesjon fra Bø til Klosterruinene. Kl. 12.30 feires Høymesse i ruinene av klosterkirken. Deretter er det et par timer til rådighet før det går båt fra klosterruinene inntil fastlandet kl. 15.30.

– I St. Paul feires Seljumannamesse på selve dagen, den 8.7. kl. 19.00.

– Denne søndagen 26.06 er siste dag med kirkekaffe etter 11 messen før sommeren. Kirkekaffe i Krypten starter opp igjen søndag 21 august.