KUNNGJØRINGER SØN 27. NOV. 2016

 

tn_IMG_2813 (2)– (I dag) Søndag 27.11. skal St. Paul Menighet og Ceciliakoret delta med sang og andakt ved «Advent på Fløien» kl. 13.15. Etterpå er det kirkekaffe i Fløirestauranten. Alle er hjertelig velkommen. Sognepresten har noen ekstra billetter til banen som man kan få ved Fløibanestasjonen inntil kl. 12.45.

 

– I adventstiden blir det rorate-messer i Sta Sunniva kapellet på Florida onsdager kl. 07.45. Det gjelder 30. november, 7. og 14. desember.

 

– Søndag den 4. desember kl. 13.00 blir det igjen familiemesse. Aller er hjertelig velkomne, særlig familier med små og større barn.

 

– Søndag den 4. desember vil Strikkeklubben fra Caritas selge sine strikkevarer ved kirkekaffen i krypten etter høymessen.

 

– Caritas søker frivillige som kan være til stede på språkkafe torsdager 18.00-20.00.og fredager 12.00-14.00. Ta kontakt med menighetskontoret.

 

– En privat veldedig gruppe, som kaller seg #BergenforSamos ønsker i samarbeid med Caritas å samle inn babynæring for å sende det til barn i flyktningeleirer på Samos, hvor de mangler alt, men særlig babynæring, som de heller ikke kan få kjøpt i Hellas. De ber om at de som vil hjelpe, kjøper «Smoothies til baby» (uten jordbær) og/eller ferdigblandet morsmelktillegg «Nan2» og bringer dem til kirken. Da vil det stå noen bak i kirken ved slutten av messen neste søndag og ta imot gavene som så vil bli pakket og sendt til Samos.

————————————————————-

(I høymessen:)

– Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i krypten.