1. søndag i advent på Fløyen

DSC_0456

Også i år deltok St. Paul menighet i gudstjeneste på Fløyen, denne gangen den første søndagen i advent.

Ved inngangen til nedre Fløybanestasjon underholdt Ceciliakoret med sang. Også andre fra menigheten hjalp til så godt de kunne både på norsk og på vietnamesisk…

I motsetning til både i fjor og forfjor var det strålende vær, og mange mennesker, særlig barnefamilier hadde funnet veien til Fløyen. Pater Erik Andreas Holth ledet gudstjenesten og snakket om Kongen – Kristus – som skal komme til verden igjen. Det er denne Kongens fødsel vi forbereder oss til hvert år i adventstiden.  “Han er den samme som den gangen kom, Han som ble født, levde, døde for vår synd og stod opp for å skjenke oss, nåde, liv og rettferdighet for Gud.” sa p. Erik. Han hadde også diktet om på sangen til Knutsen og Ludvigsen og tilpasset den til adventstiden: “Sikkert kommer kongen, med ham er englene i lag. Vi som løper ham i møte er ett folk av alle slag!”

Andakten ble avsluttet med bønn for vår by og alle som bor og arbeider her.

DSCN3682

DSCN3726

DSC_0449

DSC_0452