Adventsmusikk i St. Paul kirke

20161207_211026[1]Advent ble markert med to konserter. Onsdag 7.desember var det St. Paul-korets Julekonsert. Kirken var stappfull med forventningsfullt publikum. Koret presenterte et variert program med klassiske og moderne innslag fra J.S.Bach (med solosang av Roystan James) til Benjamin Britten og Roxana Panufniks «Sov lille Jesus» basert på en polsk vuggesang var en gledelig og oppfriskende kombinasjon av det moderne og det folkelige. Og mer kjente folketoner og advents- og julesanger var også på programmet, med bl.a. spansk «Los Companilleros» spilt av Isabel Velasco-Rodriguez, og afro-amerikansk «Mary Had a Baby» (med solo av Einar Kjellback). Det var også urfremføring av «Jolenatt» av Amund Dahlen med tekst av Torstein Knudsen.

Lørdag 10.desember – var det menighetens tradisjonelle «Vi synger julen inn» konsert med aspirantkoret, barnekoret, solister og St. Paul-koret. Barnekoret imponerte med flott fremføring av bl.a. «Jula tindrar bak advent» og «Ragtime carol». Julen var ikke bare sunget inn, det var også spilt inn på orgel – av elever fra Orgelklubben Ferdinand (Michelle, Maria, Maxala og Leo) og, strykere  Clara, Katarina og Mattias.

Det er gledelig at vi har så mange dyktige musikere i alle aldre som bidrar til musikklivet i vår menighet. Og det blir mer etter Jul!

Fra og med fredag 6. januar 2017 starter «FREDAGSKONSERTENE i ST. PAUL». Hjertelig velkommen hver fredag kl. 17.00

St. Paul-koret

St. Paul-koret

 

"Mary had a baby"

“Mary had a baby”

Clara og Katarina

Clara og Katarina

 

Leo

Leo

Maxala spilte "O jul med din glede"

Maxala spilte “O jul med din glede”

Amund og Maria

Amund og Maria

Barnekoret

Barnekoret

Aspirantkoret og barnekoret sang sammen

Aspirantkoret og barnekoret sang sammen

Aspirantkoret

Aspirantkoret