Kirkegårdsgang på Møllendal

tn_DSC_7299I år samlet vi oss på Møllendag kirkegård søndag 5.november. Kl.12.30 var det Dom Alois og p Tao som ledet prosesjonen og bønnen på norsk og vietnamesisk, mens kl 16.30 var det p.Janusz og p.Marcin på polsk. Vi besøkte gravene til Franciskus Xaverius søstrene, biskop Gran, diakon Gunnar Wicklund-Hansen og fruen, gravene til soldater som falt i 2. verdenskrig, og deretter gikk vi til våre kjære som er gått bort og er begravet på Møllendal.

“Må englene føre deg til paradiset,  må martyrene komme deg i møte  og føre deg til den hellige byen Jerusalem.  Må englenes kor ta imot deg, og sammen med den fattige Lasarus må du ha evig hvile.” Amen

tn_DSC_7258tn_DSC_7231tn_DSC_7385tn_DSC_7328 (2)tn_DSC_7295 (3)Wszystkich Swietych 1 Wszystkich Swietych 4 Wszystkich Swietych 4bWszystkich Swietych 10