Vi forbereder oss til å ta imot relikvier

Therese med foreldreDen hellige Thérèse av Jesusbarnets relikvier har siden 1994 besøkt mange land i verden. I forbindelse med disse reisene har de lokale menigheter forberedt seg med bønn og lesning av skriftene hennes. Dette har vært til åndelig vekst og velsignelse for mange. Bispekonferansen har invitert relikviene av hellige Thérèse og hennes helligkårede foreldre, Louis og Zélie Martin til å gjeste Norden.

Biskop Bernt Eidsvig benytter anledningen til å utrope et hellighetens år.  Hele Oslo Katolske Bispedømme forbereder seg med en felles novene som legges ut hver måned i ni måneder. klikk her  og velg Novene.

Relikviene skal gjeste mange menigheter i Norge. De kommer til Bergen 9. og 10. oktober. I den forbindelse vil kirken være åpen for bønn og messer. Eget program for dette kommer siden. For øvrig anbefales å lese Thérèse av Lisieux selvbiografi. Norsk oversettelse kom på St. Olav forlag i 2014.

Følg med på hjemmesiden og Facebook for novenetekster og mer informasjon.