KUNNGJØRINGER SØNDAG 15. APRIL 2018

tn_IMG_2813 (2)

-Katolsk Forum inviterer til vårens siste møte, tirsdag 17. april. Sigurd Hareide, teolog og høgskolelektor i KRLE ved Høgskolen i Sørøst-Norge vil holde foredrag om “Liturgiens språk”. Møtet finner sted i skolens personalrom kl. 19.45. Inngang kr. 30. Alle er hjertelig velkomne.

-Bergens Unge katolikker inviterer til messe og spillekveld torsdag 19.april. Oppmøte utenfor kirken kl. 18.

– Lørdag den 21. april blir det «Sangens og musikkens dag» i St. Paul kirke. Det blir et arrangement hver time fra kl. 12.00 til kl. 17.00: bl.a. barnas konsert k.l 12., salmespillkonkurranse kl. 15 og korkonsert kl. 16. Se detaljer på plakat på oppslagstavlen.

——————————————————————–

 (I høymessen:) Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i krypten.