Familiemesse med barnekor og unge organister

20181021_104354Søndag 21. oktober, på misjonssøndag, fikk troende, som samlet seg i høymessen, oppleve mye musikk servert av unge sangere og organister. Elever fra Orgelklubben Ferdinand Alexander, Fynn, Jørgen, Mila og Tiffany spilte under messen mens vår organist Amund Dahlen akkompagnerte barnekoret.

Det er 15 barn fra 3. til 7. klasse som synger i dette koret og fra august har de en ny dirigent -Laurie Robertson Øgaard. Hun trives med å øve med barna og synes det er kjempegøy å lære dem å synge. De har mye glede av det og, noe som de kanskje ikke er klar over selv de gir masse glede til andre!  Koret skal bidra til programmet på SOS-festen i St. Paul skole på lørdag 27. oktober. Og det er plass til flere i menighetens barnekor! – de øver i kirken hver torsdag mellom 14.30 og 15.30. Ta kontakt med organisten Amund Dahlen!

20181021_115810A