En flott uke med barn og ungdom på Fredtun

image1Jeg hadde gleden av å være leirprest på Vestlandsleiren fra 24. juni til 1. juli, med 35 barn og ungdommer fra 8 til 14 år. Leirsjef Marta Krakus hadde hovedansvar for leiren, og sammen med et flott lederteam var leiren godt forberedt og vel gjennomført. Hver dag var det morgen, – og aftenbønn, katekese og messe! Og en kveld med sakramentsandakt og sakramentvelsignelse.

Vi feiret Jonsok og Persok (høytiden for Peter og Paulus den 29. juni) med høytidsmesse, vi feiret Kirkens martyrer og minnet om hennes lærere i troen. Lederne hadde ansvar for katekesen, og jeg er imponert over en fin gjeng gode formidlere av det Kirken tror og lærer! Ellers ble det malt, dekorert, spilt ballspill, fremført dans, sang og tryllekunst, lekt vannkrig og arrangert gallamiddag med gode taler og pussige innspill!

Jeg vil takke Marta og lederteamet for en flott uke på Fredtun!

Leirprest pater Erik Andreas

image2