Minner fra familiemesse i 1995

Det er nostalgisk å se på NRKs opptak fra familiemessen i St. Paul kirke i oktober 1995 – hvor Frans av Assissi ble minnet. Mye har endret seg i vår menighet – den gang var det troende fra ca 70 land, i dag er det fra over 120.. Liturgien er selvsagt den samme, men stilen er litt annerledes, mens prekenen om Frans av Assisi like aktuell i dag som for 23 år siden! Forsamlingen i kirken er nokså lik idag selv om noen har gått bort til Herren, mange er flyttet til andre menigheter – men mange er har fremdeles, selv om er blitt mer voksne..

Det er pastor Beckers som var hovedselebrant sammen med p. Luong (som forresten skal feire sitt 25 års jubileum snart) og p. Carlos. Det er mange kjente fjes blant ministrantene og blant korister og troende som samlet seg i kirken den gang. Se gjerne opptaket og finn ut hvordan det var den gang…

her