Vi gratulerer våre ministranter!

bildet fra katolsk.no

Norges Mesterskap i ministrering – NM 2019 – er over. Det var 11 juniorlag og 5 seniorlag som deltok. – fra Oslo, Drammen, Kristiansand, Stavanger, Jessheim og Tønnsberg . De måtte vise sine kunnskaper og praktiske ferdigheter som altertjenere. I år deltok ministranter også i Mariaprosesjonen frå St. Hallvard til St. Olav.

Vi gratulerer St. Paul juniorlag med 1. plass og St. Paul seniorlag med 2. plass (1. plass gikk til St. Olav i Oslo)

Det er verdt å huske at i liturgien er ministranter “mye mer enn bare prestens hjelpere. “Fremfor alt er dere Jesu Kristi, den evige yppersteprests, tjenere. Derfor er dere, ministranter, i særdeleshet kallet til å være Jesu Kristi unge venner” sa Pave Johannes Paul II .

Les mer om årets konkurranse her h

Les mer om ministranttjeneste her