Caritas Norge trenger OD-foredragsholdere – bli med!

Det er Caritas Norge som står for Operasjon Dagsverk 2019 (OD) torsdag 31. oktober. I år går innsamlede midler går til Caritas Norges kamp for en bedre fremtid for ungdom i DR Kongo hvor barn og unge jobber i gruver for å utvinne mineralene som er i mobiltelefonene våre. Årets Operasjon Dagsverk skal støtte 15 000 ungdommer for en bedre fremtid uten slavearbeid, vold og utrygghet.

Før OD-dagen er det internasjonal uke hvor elevene lærer om prosjektet og her trenger Caritas Norge frivillige foredragsholdere:

“Vi søker frivillige foredragsholdere fra hele landet og tilbyr opplæring i foredragsteknikk, økt kunnskap om Den demokratiske republikken Kongo (DR Kongo) og en unik mulighet til å møte og engasjere ungdom og unge voksne.” les mer