Orgelkonsert

Lørdag var det konsert i kirken for å feire at Casavantorgelet er 100 år i år. Lærere og elever fra orgelklubben Ferdinand spilte. Dette var den første av to konserter med disse, de er så mange at det blir en konsert til den 16. november kl 15, så de som ikke var i kirken denne lørdagen får en ny mulighet da.

Det var stor bredde i alder og erfaring på konserten og alle gjorde en strålende jobb, helt fra de helt unge elevene og til erfarne, profesjonelle organistene. Her er et lite utvalg av de som var med:

Konserten åpnet med Mariko på orgel og Kristine på trompet som spilte en fanfare av Paul Dukas
Julian spilte “Hvem har skapt alle blomstene”
Vera spilte bryllupsmarsj av Mendelssohn
Erica spilte “Måne og sol”
Leo spilte Adagio fra konsert i d-moll av Bach
Sigurd spilte Fuge fra Toccata, adagio og fuge av Bach
Da konserten var over kom alle frem i kirken slik at de kunne motta velfortjent applaus