ALLESJELERSDAG 2019

Lørdag 2. november feirer kirken Allesjelersdag. Det er vanlig å besøke våre avdødes graver den dagen. I vår menigheten hvor de fleste er innvandrere er det ikke mange som har sine familiemedlemmer begravet i Bergen, men det er mange katolske prester og Fransiskus Xaverius søstre som er begravet på Møllendal. Som hvert år gikk vi fra Møllendals kapell med bønn og tente lys på gravene.

Møllendal 2. november v/søstrenes grav
Møllendal 2. november

Kl. 18 var det requiemmesse i St. Paul kirke og St. Pal koret sang Maurice Durufle’s Requiem med dirigent Amund Dahlen, organist Sigurd Melvær Øgaard og solister Tine Mikkeline Eide (sopran),  Ørjan Hartveit (baryton)  og Johan Sebastian Blum (cello).

Møllendal 2. novemeber
Møllendal 2. november, søstrenes gravplass
Møllendal 2. november Commonwealth War Graves