St.Paulkoret på turné til Klosterneuburg

 

St. Paulkoret var på sin første turn kor (3)15.-20. april 2015. Turen gikk til Klosterneuburg hvor vi var så heldige å få holde konsert i selveste Stiftskirken sammen med Fana Mannskor. Vi fikk spennende omvisning på klosteret av vår sogneprest Dom Alois. Klosteret feiret i fjor 900 år, og bygningene er nylig restaurert. Vi fikk også omvisning i Stiftets vinkjeller. Ellers koste vi oss i de vakre omgivelsene med god mat og drikke, og det ble også noen turer til Wien hvor vi fikk oppleve noe av alt det denne fantastiske byen har å tilby; Wiener Staatsoper, Schønbrunn, Belvedere, kunstmuséer,messe i Stephansdomen, frokost på Café Central, kakekø utenfor Hotel Sacher,lokal vinfestival, tur i hestedrosje m.m.m… Som avslutning på turen deltok vi i søndagsmessen i Stiftskirken. Etterpå hadde vi koselig kirkekaffe på en lokal restaurant. Vi takker Dom Alois, Dom Beno og Amund for en fantastisk tur!

da og ad_DSC5409 (2)

Tekst: Torill Fiskaa, bilder. Elias Dahlen og Torill Fiskaa.