Seljumannamesse

Onsdag 8. juli var det seljumannamesse. Også i år hadde Vår Frue menighet i Ålesund pilegrimstur til Selja i anledning dagen. Dette var åpent for alle og det var mange, også fra andre menigheter, som var med.

Messen ble innledet med vandring fra Bø, det ble sunget salmer og bedt rosenkrans på veien.

P. Khiem fra Ålesund var hovedcelebrant og p. Haavar holdt preken. Denne kan leses her. Etter messen var det tid til å spise niste, besøke hulen sta Sunniva døde i og ellers se seg om på Selja før båten tok alle tilbake til fastlandet.

Været var ikke det aller beste, vi fikk en liten “dåpspåminnelse” på vei til klosteret. Under messen var det heldigvis omtrent ikke regn. Uansett vær er det likevel fint å være på Selja. De som ikke har vært der enda anbefales en tur ved neste mulighet!

Start på prosesjonen fra Bø
Vi nærmer oss klosteret
Det var mange tilstede i Albanuskirken
P. Haavar Simon Nilsen holder preken