Digitalt sendeprogram for julen

I år blir julefeiringen ikke som vanlig. Vi har begrenset med plass på messene og i skrivende stund er omtrent alle ledige plasser borte. Mange vil derfor måtte finne andre måter å feire julen på.

Mange menigheter sender messer på internett. Her i St Paul sender vi familiemessen julaften kl 13, julenattsmessen KL 23 og høymessen 1. juledag kl 11. Du finner sendingene her på hjemmesiden og også på menighetens Youtubekanal

På katolsk.no kan du finne flere store messer;
På julaften direktesendes midnattsmessen fra Peterskirken allerede kl. 19.30 i år. Fra St. Olav domkirke i Oslo direktesendes pontifikalmessen ved biskop Bernt I. Eidsvig kl. 22.00 og første juledag kl. 11.00. Pavens Urbi et Orbi direktesendes kl. 12.00 første juledag. Følg sendingene på forsiden av katolsk.no!

Menigheter andre steder i landet sender også mange messer på flere språk. Du finner en stor oversikt over dette på katolsk.no