10 år med søstrene fra Vietnam

Onsdag 24. mars er det 10 år siden Søstrene av Det Hellige Kors av Nha Trang kom til St. Paul menighet. Søster Marys drøm ble virkelighet! Etter 110 års tilstedeværelse i Bergen og Norge trengte Franciskus Xaverius søstrene flere og yngre søstre i klosteret. Og søstrene fra Nha Trang kom! Det ble en fest!
Søstrene ble mottatt på Flesland og tatt varmt imot på Marias Minde og i menigheten. Nå har de vært 10 år i Bergen. De kom ikke av eget ønske men fordi det var Guds vilje. Vi er takknemlige for at de er her, og vi ber til Gud om at de er kalt til å fortsette.

Vi gratulerer søstrene med 10 års jubileum!

Du kan lese mer om søstrene i det kommende Menighetsbladet.

Her er posten på vår hjemmeside fra ankomstdagen.

Her er noen bilder fra 24. mars 2011. (foto Hoang Van Nguyen)