KUNNGJØRINGER SØNDAG 28. NOVEMBER 2021

– 1. søndag i Advent, idag kl. 14.00, skal St. Paul menighet igjen være ansvarlig for andakt og lystenning på Fløien. Da Fløibanen ikke går, må man ta seg opp til platået til fots.

-St. Paul menighet inviterer til sakraments-tilbedelse for Jesu hellige hjerte i kirken natten mellom torsdag 2. til fredag 3. desember. Oppstart etter kveldsmessen. For mer informasjon og påmelding kontakt Moder Teresa søstrene på telefonnr. 55215970. Alle er velkomne til å delta.

– Det blir julemarked i vår menighet lørdag 4. desember på gårdsplassen mellom kirken og skolen og i Krypten mellom kl. 14-17.30. Det blir mange fine julegaver å få kjøpt. Innslag med julesang i kirken og trompetkonsert utendørs. Overraskelser til barna!! Det blir servering av varm mat, julekaker og gløgg. Inntektene går til menigheten og Adventsaksjonen.

Barn døpt i utlandet blir ikke automatisk registrert i Kirkens register. Om du lurer på om ditt barn eller din familie er registret, lever inn utfylt registreringsskjema som ligger bak i kirken. Husk at begge foreldre må underskrive skjemaet dersom barnet er under 15 år. Er barnet over 15 år, må det underskrive selv. Skjema kan leveres inn til menighetskontoret.

– Det er kommet nye forskrifter om smittevern fra stat og kommune. Vi vil prøve å følge dem i våre messer.

Dersom du er syk eller har vært nærkontakt til noen som er syk,- og dersom du har feber eller forkjølelsessymptomer, du holde deg hjemme.

Vi skal ikke klemme eller håndhilse ved fredshilsenen.

Hold god håndhygiene og bruk antibac når du kommer inn i kirken.

Prøv å holde en meters avstand til de andre, bortsett fra medlemmer i samme husstand.

Fordi vi er så mange, må vi bruke munnbind i kirken.

Ved kommunionsgangen, skal alle komme frem gjennom midtgangen og gå tilbake via sidegangene.

Håndkommunion anbefales.

Kirkekaffe avlyses inntil videre.