KUNNGJØRINGER SØNDAG 6. FEBRUAR 2022

-Det er kommet lettelser i smittevernet fra 1. februar. Vi trenger ikke lenger elektronisk påmelding. Det er ikke nødvendig med faste sitteplasser. Man kan sette seg hvor man vil. Man skal holde én meters avstand f.eks. ved inn- og utgang og i kommunionskø. Munnbind brukes når det ikke er mulig å holde én meters avstand. Vi kan bare benytte sitteplasser, ståplasser er ikke tillatt.

-Lørdag 12. februar kl. 14 fremfører St. Paulkoret Durufle’s messe Cum Jubilo med domorganist Sigurd Øgaard. Deltar gjør også St. Paul kirkes barne-og ungdomskor.

-Etter en lang koronapause starter Katolsk Forum opp igjen tirsdag 15. februar, med et foredrag av professor Gjert Vestrheim. Tittelen på foredraget er «Det lykkelige Andalusia? Religiøs sameksistens i middelalderens Spania». Foredraget finner sted i skolens personalrom kl. 19.45. Inngangspenger kr. 30. Alle er velkomne.

-Norges Unge Katolikker arrangerer lederhelg for ungdom fra 15 år på Mariaholm 25.-27. februar. Se plakat for påmelding.

– Alle som ønsker å gifte seg katolsk må gå gjennom et forberedende kurs. Vårens ekteskapskurs har oppstart mandag 7. mars kl. 18-20 i menighetens konferanserom og går 5 mandager fremover. Påmelding til menighetskontoret eller til en av prestene.