KUNNGJØRINGER SØNDAG 24. APRIL 2022

-Menighetens speidergruppe for gutter starter opp igjen lørdag 30. april kl. 12. Oppmøte ved nederste stasjon på Fløibanen. Det blir tur til Fløien med retur kl. 16. For mer informasjon se oppslag eller kontakt Esbjørn på telefon 45 06 88 18.

-Caritas Bergen avholder årsmøte førstkommende torsdag 28. april kl. 18.00, i lokalene til Caritas Bergen i Sigurdsgate 8. Samtlige medlemmer av St. Paul menighet som har fylt 18 år kan delta med tale og stemmerett.

 -Caritas Bergen har startet språkopplæring for ukrainske flyktninger og har stort behov for flere frivillige norsklærere. Om du ikke har erfaring som språklærer kan du begynne som assistent. Kurset følger et brukervennlig opplegg fra Cappelen Damm. Ta kontakt med Hroar Espeland via nettsiden til Caritas Bergen, eller v/telefon 46 67 77 75.

– Søndag 1. Mai arrangerer Marialegionen og Mor-Teresa-søstrene en Mariaprosesjon. Man går fra St. Paul Kirke kl. 15 og avslutter med en sammenkomst på Marias Minde ca. kl. 17.

————————————————————-

Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i Krypten.