Kristi Legemsfest endringer

Vi har gledet oss til endelig, etter to års Corona-pause, å få feire Kristi Legemsfest med prosesjon og utendørs messe på Museumsplassen.

Nå ser det ut til at vi er maksimalt uheldig med været. Det ser ut til at det skal regne kraftig på søndag og kanskje vil det også blåse sterk vind.

Da kan det bli vanskelig å feire messe utendørs.

Vi flytter derfor messen kl. 11  inn i St. Paul kirke. Det blir også mulighet for å følge messen i Krypten, prester kommer ned med kommunion til de som er der.

Dette begrenser dessverre antallet som vil kunne være med på selve høymessen, men alle som vil kan delta i prosesjonen etterpå. Prosesjonen begynner umiddelbart etter messen omtrent kl. 12,15 så de som vil være med på prosesjonen uten å kunne få plass inne må være klare utenfor kirken da.

Etter messen vil vi gå i prosesjon: fra St. Paul kirke til John Lunds plass (tamilsk alter), videre til spissen på Grieghallen (norsk alter) og videre til sør-enden av Lungegårdsvannet (vietnamesisk alter). Fra der går vi tilbake til skoleplassen hvor det polske alteret vil være.

Og derfra inn i Kirken hvor avslutningen blir.

Det vil bli feiret messe på polsk kl 15,00 slik at så mange som mulig får feiret Corpus Christi.