Seminarister i St Paul

Vi har for tiden besøk fra St Eystein presteseminar. Mathias Ledum som skal være her i fire uker (til 15. september) og Nico Panlican som var på et kortere besøk.

Nico, p. Erik og Mathias utenfor kirken

Her kommer en hilsen fra Mathias:

Mitt navn er Mathias Ledum, jeg er 27 år og kommer fra Tretten i Gudbrandsdalen. Hver høst sendes vi ut i praksis i en menighet, og i år er jeg så heldig å få være her i St. Paul menighet. Jeg skal være her i fire uker totalt, og ser fram til å bli godt kjent med døkk, gå dypere inn i prestegjerningens mysterium og få oppleve det varme og energiske menighetsfellesskapet i St. Paul som mange har fortalt meg om! Ikke nøl med å ta kontakt!

Nico Panlican er 30 år, kommer fra Filippinene men studerer nå for Oslo katolske bispedømme, og skal begynne i det engelske kollegiet i Roma denne høsten. Han var her på en liten minipraksis på en uke, siden han må tidligere ned til Roma enn oss, i og med at han er førsteårsstudent og skal ha en introduksjonsuke der.