Ekstrem korsvei

Den polske gruppen i samarbeid med menigheten inviterer alle til “Ekstrem Korsvei” på fredag 31. mars (før palmesøndag). Denne korsveien blir en utfordring – man skal gå over 30 km om natten, alene eller i grupper og i stillhet. Her får alle teste seg selv og erfare både smerte og tretthet, og gjennom dette overvinne egne begrensninger. Det er slitsomt, men nettopp da kan man møte Jesus som endrer våre liv. Alle deltakere får kart og meditasjonstekst til de 14 stasjonene i Korsveien. Ruten kan også lastes ned på mobiltelefon.

Ekstrem Korsvei i Bergen begynner 31. mars med messe i St. Paul kirke kl. 19.00. Etter messen begynner alle å gå langs traseen på 34 km.
St. Paul kirke – Sandviken – Stoltzekleiven – Fløyen – Rundemanen – Svartediket – Fløyen – Bergen sentrum – Nordnes – St. Paul kirke.

Her er lenke til den polske siden for ekstrem korsvei i Bergen der det blant annet går an å laste ned en KML-fil (gir mulighet for å finne ruten på elektronisk kart på mobilen) og registrere at man vil være med.

Her ligger også en meditasjonstekst på engelsk man kan bruke under vandringen.

For mer informasjon ta gjerne kontakt med Artur (46580243) eller p. Janusz (99098456).